Shows generelt

Gårdhunden Charlie er den nyeste aktør i Preben Palsgårds familieshow. Han er en charmerende dansk/svensk gårdhund, som på forunderlig vis er i stand til at åbne munden lige som en gammeldags bugtalerdukke, mens Preben leverer stemmen.
En opgave, som ofte kræver improvisationstalent og omstillingsparathed, for Charlie er helt sin egen.
Sammen leverer de den overbevisende illusion, at Charlie er en talende hund. -Og ikke bare en talende hund, men en talende CIRKUSHUND, som gerne fremviser en masse sjove tricks.

Ud over Charlie medvirker en mængde sjove ”dyr” fra Preben Palsgårds stalde.
Den smådumme gris, Jodle Knud, den lille søde og næsvise ”puddelhund” Poppe, et par talende sko, der gerne vil synge og den ustyrlige Loppe Viggo, som næsten altid kommer på afveje.
Ved festlige lejligheder er selv den ondskabsfulde og modbydelige grib Galle med i forestillingen, og som regel er der også en tilskuer, der får lov at agere dukke.

Lidt om Preben Palsgård
Preben har optrådt som bugtaler hele sit liv og i mange forskellige sammenhænge. De sidste 10-15 år har mest været helliget faste engagementer i cirkus og varieté i Skandinavien og Europa, men der er også blevet plads til lidt sommerfester, skoler, ferielejre og biblioteker.

Han har den forunderlige evne at kunne få børn og voksne til at le sammen på tværs af aldersforskelle.